Offerte
Heb je een prijs nodig? Vul ons offerteformulier in en ontvang je zo snel mogelijk een offerte op maat.
Kijk bij de catalogus om te zien op wat voor items wij voor je kunnen drukken. Zoek je iets bijzonders? Laat het ons weten, wij gaan dan voor je op zoek!

Showroom
Na ontvangst offerte graag nog even ‘live’ alles bekijken en passen? We maken graag een afspraak met je in onze showroom!

Besteltijd
Katoenfabriek bestelt dagelijks blanco’s vanuit verschillende magazijnen verspreid door heel Nederland. We bestellen jouw blanco’s direct na ontvangst van de betaling. We doen dit om ervoor te zorgen dat alles op tijd binnen komt. Hou er rekening mee dat wijzigingen vertraging, maar ook extra kosten met zich mee kunnen brengen.

Drukvoorbeeld
Stuur ons jouw bestand in vector/pdf formaat, of geef ons de details en wij helpen je op weg!
Onze studio maakt een digitaal drukvoorbeeld voor je op en mailt dit naar jou binnen een paar dagen na ontvangst betaling. We starten nooit met een opdracht zonder goedkeuring op dit drukvoorbeeld. Goedkeuring betekent dat je akkoord bent met het artwork, model, kleur, maten/aantallen en de plaatsing.

Ontvangst 
De kleding wordt gesorteerd en nauwkeurig gecheckt door onze leveranciers voordat het naar ons verzonden wordt. Eenmaal aangekomen checkt ons eigen team alles dat binnen komt. Zo zijn we er zeker van dat alles precies overeenkomt met wat er besteld is.

Zeefdrukken/DTG/Vinyl/Borduren
Als het drukvoorbeeld akkoord is voor bedrukken, maken we de film, belichten we de ramen, mengen we de inkten, stellen we alles in en starten we met zeefdrukken. DTG wordt getest op kleur matching door eerst een sample te bedrukken voordat we starten met printen. Vinyl wordt uitgesneden en gepeld voordat we het met hitte op de stof persen. Bij borduren laden we de naalden, plaatsen we de kleding om de borduurring, en we gaan! Als alles er goed uitziet bedrukken we de kleding, om deze vervolgens te fixeren met een combinatie van hitte, druk en tijd.

Kwaliteitscontrole
We nemen kwaliteitscontrole bloedserieus bij Katoenfabriek. Ons team checkt iedere dag alle orders met oog voor detail(s). Zij zijn de laatste die jouw opdracht bekijken voordat hij ingepakt wordt. Ze checken de kwaliteit en nauwkeurigheid, om er zeker van te zijn dat als jij de doos opent, het precies is wat je verwachtte.

Ophalen of verzenden?
Op de afgesproken datum ligt jouw opdracht klaar vanaf 16.00 uur. Lukt het je niet om op te halen? Uiteraard kunnen wij iedere opdracht verzenden, boven een subtotaal van 750 euro doen we dit gratis naar een adres binnen Nederland. We kunnen tegen meerprijs ook een koerier voor je bestellen die nog dezelfde dag zorgt dat jij jouw opdracht in ontvangst kunt nemen. Laat ons vooral weten wat je nodig hebt.

Herhaalopdracht
Heb je toch meer nodig? Daar kunnen wij voor zorgen! Houd er wel rekening mee dat de prijzen samenhangen met de aantallen. Je prijs kan dan dus omhoog of omlaag gaan, afhankelijk van het aantal dat je nodig hebt.