Ik heb een aantal specifieke vragen die op deze website niet beantwoord zijn, hoe kan ik deze het beste stellen?
Wij ontvangen jouw vragen graag via email en zullen deze spoedig beantwoorden. Telefonisch worden geen prijsopgaven gedaan, je kunt hiervoor het offerte formulier invullen op onze website.

Ik weet nog niet precies wat ik wil laten drukken maar wil wel graag offertes aanvragen, kan dit?
In het opstellen van offertes gaat veel tijd zitten. Wij begrijpen dat het belangrijk is te weten wat de kosten zullen zijn. Je kunt uitgaan van de volgende stelregel; hoe meer prints, hoe meer kleuren per print en hoe lager de oplage per print des te duurder de prijs. Voor het opmaken van een offerte vragen wij dan ook concreet artwork of in ieder geval een concreet aantal, aantal drukkleuren en formaat print. Vul hier ons offerte formulier in.

Kan ik ook mijn eigen textiel bij jullie laten bedrukken?
Katoenfabriek drukt in en uit principe alleen op eigen textiel. Al ons textiel is fairwear gecertificeerd en bestaat uit biologisch katoen en andere duurzame stoffen. We maken heel soms een uitzondering voor textiel dat wij niet zelf kunnen leveren.

Ik zou de kleding graag passen is dit mogelijk?
Als je bij ons een druk opdracht geplaatst hebt of een offerte ontvangen hebt, dan maken we graag een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Onze collectie is groot en van ieder model is een sample aanwezig. We adviseren je graag over pasvorm en kleurcombinaties.

Verlenen jullie ook grafische diensten?
Katoenfabriek ontwerpt niet voor derden. Aan al onze klanten vragen wij een digitaal drukbestand van minimaal 300 dpi. Mocht  in dit bestand een kleine wijziging  worden nodig zijn dan kunnen wij kijken in hoeverre we je hier mee van dienst kunnen zijn.

Ik ga een eigen t-shirt/mode label starten, wat kunnen jullie voor mij betekenen?
We adviseren je onze volledige website door te lezen. Als het artwork concreet is maken we graag een offerte voor je op, vul hiervoor het offerte formulier in. Katoenfabriek vervaardigd geen kledingstukken, wij zijn een textieldrukkerij.

Kunnen jullie ook all over kleding bedrukken?
Bij een kledingstuk dat all over bedrukt is, is eerst de stof bedrukt om er vervolgens het gewenste kledingstuk van te maken. Het all over bedrukken van een kant en klaar kledingstuk is dus niet mogelijk. 

Bezorgen jullie ook bestellingen?
Uiteraard kunnen we ieder bestelling naar tje verzenden! Voor orders boven de 750 euro ex.btw rekenen wij geen verzendkosten naar 1 adres binnen Nederland. Alle bestelling worden op vrijdagen verzonden via Myparcel. Je ontvangt dan ook de track&trace code om je bestelling te kunnen volgen.

Wij zoeken een sponsor, zijn jullie geïnteresseerd?
Dit is een van onze meest gestelde vragen. Daar wij maatschappelijk betrokken zijn en ons inzetten voor het milieu vragen wij ook begrip voor het gegeven dat wij helaas niet “ja” kunnen antwoorden op de meeste sponsor aanvragen. Katoenfabriek werkt wel graag aan partnership. In goed overleg kunnen we vaak tot een samenwerkingsverband komen dat voor beiden partijen vruchten afwerpt. 

Wat zijn de wasvoorschriften?
Al ons druktechnieken blijven prachtig in de was, mits je de wasvoorschriften opvolgt. Wij adviseren je om de kleding binnenste buiten te wassen op 30 graden, het mag niet in de droger. In al ons textiel vind je tevens een label met de wasvoorschriften.

Ik heb een foto/plaatje/tekening niet digitaal, kan ik deze toch laten drukken?
Ja zeker. U kunt de foto laten inscannen bij een copy shop en digitaal op een stick laten zetten of direct naar ons laten mailen.

Ik heb een compliment, waar kan ik ermee terecht?
Fijn dat je ons een compliment wilt geven en tevreden bent! Deel je enthousiasme op social media of schrijf een Google recensie.

Ik heb een klacht, waar kan ik ermee terecht?
Wat jammer dat je niet tevreden bent! We vernemen graag via email wat eraan schort en zullen dan samen met jou een goede oplossing vinden.