Live Printing

Live Printing is precies zoals het klinkt; wij komen naar jouw evenement of event en drukken ter plaatse! Gasten kunnen een shirt kiezen, designs, en de locatie van de print. Vervolgens kijken ze toe hoe hun creatie tot leven komt!

We hebben alle technieken in huis om op professionele wijze in onze strak vormgegeven set-up iedere textielvorm te bedrukken, shirts, tasjes, caps, vlaggetjes, vrijwel alles is mogelijk!

We denken mee over de vormgeving van de live set-up, maar assisteren ook bij het ontwerpen van de te drukken prints. We nemen vakkundig personeel mee, iedereen in ons team is een professionele drukker en jouw merkambassadeur.

Katoenfabriek biedt je zo een marketingoplossing waarbij merken aan consumenten worden gekoppeld op een unieke en interactieve wijze. Live drukken genereert een “buzz” op jouw evenement door directe interactie met consumenten via een op maat gedrukt product.

Ons printteam heeft al tientallen events versterkt. Van evenementen op kleine schaal tot grote events: We hebben het allemaal gedaan en delen deze ervaring graag met jou.
Ben je benieuwd wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

 

Live drukken iets voor jouw evenement?

Vraag direct een offerte aan!