Zeefdruk

Katoenfabriek is pionier op het gebied van duurzaam zeefdruk werk. De afgelopen tien jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het drukken met watergedragen inkten. Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid gaan zo hand in hand.

Bij zeefdruk wordt per drukkleur een zeefdrukraam belicht. Op de plaats van de print is de zeef open en laat het watergedragen inkt door. Door middel van een rakel wordt de watergedragen inkt door de zeef heen geduwd en ontstaat de print op het textiel.

Voor grote aantallen is zeefdruk de aangewezen techniek. Met zeefdruk kunnen gedetailleerde ontwerpen gedrukt worden. Wij mengen de inkten aan de hand van de aangegeven pantone kleuren codes. Het maximale drukformaat bij zeefdruk is A3. Vrijwel alle locaties zijn mogelijk er kan echter niet over naden heen gedrukt worden.

Katoenfabriek biedt zeefdruk aan vanaf 10 stuks tot zeer grote oplagen.
Voor de kostprijs berekening geldt des te minder drukkleuren en hoe hoger het drukaantal, hoe lager de prijs per stuk. Het formaat van de print heeft ook invloed op de prijs. U kunt HIER een offerte aanvragen.