Fullcolourdruk

Full colour bedrukken volgens de laatste technologieën bij Katoenfabriek.

Onze direct-to-garment (DTG) printer print direct op het textiel met Oeko-Tex® gecertificeerde inkt die diep in de vezel zakt waardoor de stof zeer zacht blijft. Geen detail is te klein om geprint te worden, schaduwen, schetsen, kleurverloop allemaal mogelijk. De DTG printer kan uitsluitend op zeer lichtgekleurd textiel printen. In het geval van een gedetailleerd ontwerp in een donkere kleur kan de printer wel op gekleurd textiel printen.

Onze full colour machine print full colour op wit vinyl met eco solvent inkten om de print vervolgens uit te snijden waarna hij met de hittepers op het textiel gedrukt wordt. Ook deze printer print zonder moeite een kleurverloop of schaduw en wordt voornamelijk gebruikt voor full colour druk op donker en gekleurd textiel. Zeer gedetailleerde ontwerpen zijn niet geschikt voor deze printer.

Full colourdruk is mogelijk vanaf 1 enkel stuk (op donker textiel vanaf 10 stuks) tot grote oplagen. De kostprijs wordt berekend door de hoeveelheid prints, het formaat per print en het aantal te bedrukken textiel. De hoeveelheid drukkleuren heeft geen invloed op de prijs.U kunt HIER een offerte aanvragen.